Outfit

Skjorte H&M Bukse pieces Boots økonomisko Skjerf husker ikke

Awful cold

Idag started jeg dagen med sånn halvveis feber, men ikke nok til å bli hjemme så jeg dro til skolen. Startet skole dagen med mat&helse, noe fikk humøret mitt på topp. Vi lagde kanelsnurrer. Kjempe godt ! 
Før vi dro hjem idag så fikk vi vite karakteren på RLE prøven vi hadde forrige uke, jeg fikk toppkarakter ! MADE MY DAY !! 
Akkuratt nå sitter jeg innpakket i skjerf og teppe og snufser som bare det ! Har en helt forferdelig forkjølelse, tett i nesen, hodepine og stemmen min er ganske unormal for tiden.
Nå skal jeg bare pugge til mat&helse teoriprøve vi har imorgen + øve litt mer på samfunnsfags fremføringen jeg har i morgen.

 

 

Feelgood

Idag så var det en gangske hektisk dag, jeg var på skolen og det var kjedelig som vanlig. Det eneste høydepunktet var musikk timen, vi hadde karaoke ganske morro i en kjedelig skoledag spør du meg.
Helt siden jeg kom hjem så har jeg jobbet med samfunnsfags fremføring. Jeg skal presentere om Chile, noe som jeg gruer meg til, fordi jeg blir helt stresset når jeg skal foran en hel klasse og snakke.
Klokken halv fem så dro jeg til skolen, fordi vi skulle selge lions lodd som innsamling til polenturen 2013, jeg fikk solgt alle loddene ganske fort, noe som var en liten lettelse dersom det var iskaldt ute.
Eller så har jeg bare jobbet videre med fremføringen og skal straks få i meg noe mat og slappe av resten av kvelden.

 Har hørt på denne sangen hele tiden, den er så '' feelgood'' haha, sier seg selv i teksten da...

The perfect winter coat

Jeg har lenge lett etter vinterjakke, og fant endelig en. Den er fra Bik bok og kostet rundt tusen lappen, og det er absolutt verdt det !
Den er veldig god og koselig å ha på. ( haha, ja koselig faktisk ) Jeg elsker den helt bokstavelig talt! Den er litt ''baggy'' men det er akkuratt sånn som jeg liker det. Det er sånn '' teddy'' for (?)
på innsiden av hele jakka + hetta. Jeg er ikke akkuratt den høyeste personen i verden, så den er litt lang for meg, men det går fint.
Det er ikke sånn at den rører bakken akkuratt, den kommer akkuratt til kneet mitt, litt lenger ned.
Er ikke sikker på om de har den lenger, men den finnes også i marineblå.
Du kan også stramme ved midjen men jeg syntes ikke at det er så fint på akkuratt denne type jakke da, men det er bare min mening da.
  

 

Q: Hva syns du ?

Normal day

Dagen startet med at jeg hadde forsovet meg, så jeg måtte sykle til skolen i regn, og det var kaldt! Vi hadde prøve i RLE idag, noe som jeg hadde glemt, men den gikk overaskende bra. 
Etter skolen så trasket jeg hjem i regnvær, og nå steller jeg meg med Monica også drar vi straks til klubben med folk.
Skulle egentlig på senteret idag, men det ble det ikke noe av. Imorgen så vet jeg ikke helt hva jeg skal, bare være hjemme siden været her er helt jævlig.Så vi drar straks, kommer med et innleg senere. 

Tilbake

Hei.

Da var jeg tilbake for å blogge. Egentlig så har jeg bare glemt bloggen helt bort, og har ikke hatt noe særlig blogglyst + at jeg sugde til å blogge da.
Nå skal jeg prøve å blogge for fullt osv. Vi hadde norsk tentamen idag, gikk egentlig kjempe bra. Kom hjem for ca.1 time siden, og har ikke gjort noe annet enn å se på youtoube hauls. ¨


Håper dere vil lese bloggen min videre ♥


 

Les mer i arkivet » Desember 2013 » November 2013 » Oktober 2013