clothes

lite innkjøp

Heihei allesammen !

Våknet rundt klokken ti idag for å stelle meg så dro jeg til senteret med håp om å finne noe fint. Forventet å komme ut med en del men
endte opp med kun to ting.  De hadde ikke så mye fint der, men er kjempe fornøyd med plaggene jeg kjøpte.
Solen skinner og det er 30 varme grader ute! Selv om det er utrolig fint vær ute bestemte jeg meg for å ta bildene inne.
Det er jo fredag idag, så enten finner jeg på noe med noen venner, eller så blir jeg hjemme og koser meg med usunn mat og film.
What to do?
 
Jersey Fancy/ stripete leggings H&M 99,-kr

Genser Carlings 199,-kr

Likte dere innkjøpet?

innkjøp

Heii, her kommer innlegget med innkjøpene. 
Jeg kom hjem rundt klokken ti over ni så måtte jeg bare ta bilde av tingene og så pakke de
ned i kofferten! AAAA, skal blii sååååå godt å komme seg til Tyrkia ♥


Faith T-skjorte fra Gina Tricot 49.- kr 


Canvas sko 99,- kr 


Solbriller
Gina Tricot 79,- kr


Marineblå converse lignende sko
Units 149,- kr

Bikini topp
Cubus 59,- kr Bikni truse Cubus 59,- kr 

De hvite canvas skoene og Faith T-skjorten kjøpte jeg forige uke, men tenkte jeg bare kunne slenge de inn i dette inkjøpet også ! 
Nå sitter jeg godt plantet i senga og skal få lastet ned noe musikk på iPoden min og kose meg med film og litt usunn snacks!

Morgendagens outfit, første skoene jeg har prøvd som er sååå utroooolig komfortable fra stunden man tar de på!! ♥


 

New In

Sett på 1080 på tannhjulet for å se den bedre

Bershka

Heii

Idag så våknet jeg av at alarmen gikk 06.30, men klarte nesten ikke å stå opp, hadde så utrolig vondt i hodet så jeg ble hjemme idag.
Tok ingen bilder av meg idag, siden ser ut som et totalt vrak og orker ikke å sminke meg, siden er så ukomfortabelt når du er syk.
Så har egentlig ikke gjort noe idag. Skulle egentlig på spillermøte idag på idrettshuset med fotballlaget, men får vondt i hodet bare jeg går opp en trapp. 
Så har ingenting interesant å skrive. Men fikk en bukse idag som er så utrolig fin, så måtte jo vise dere den ! Buksen er fra Bershka og er bokstavelig talt verdens fineste bukse, og utrolig behagelig ! 
Den får du kjøpt Her ! 
Akkurat nå så er jeg kjempe trøtt, skal ta meg en lang dusj og se på noen episoder av two and a half men .
 

 

Awful cold

Idag started jeg dagen med sånn halvveis feber, men ikke nok til å bli hjemme så jeg dro til skolen. Startet skole dagen med mat&helse, noe fikk humøret mitt på topp. Vi lagde kanelsnurrer. Kjempe godt ! 
Før vi dro hjem idag så fikk vi vite karakteren på RLE prøven vi hadde forrige uke, jeg fikk toppkarakter ! MADE MY DAY !! 
Akkuratt nå sitter jeg innpakket i skjerf og teppe og snufser som bare det ! Har en helt forferdelig forkjølelse, tett i nesen, hodepine og stemmen min er ganske unormal for tiden.
Nå skal jeg bare pugge til mat&helse teoriprøve vi har imorgen + øve litt mer på samfunnsfags fremføringen jeg har i morgen.

 

 

The perfect winter coat

Jeg har lenge lett etter vinterjakke, og fant endelig en. Den er fra Bik bok og kostet rundt tusen lappen, og det er absolutt verdt det !
Den er veldig god og koselig å ha på. ( haha, ja koselig faktisk ) Jeg elsker den helt bokstavelig talt! Den er litt ''baggy'' men det er akkuratt sånn som jeg liker det. Det er sånn '' teddy'' for (?)
på innsiden av hele jakka + hetta. Jeg er ikke akkuratt den høyeste personen i verden, så den er litt lang for meg, men det går fint.
Det er ikke sånn at den rører bakken akkuratt, den kommer akkuratt til kneet mitt, litt lenger ned.
Er ikke sikker på om de har den lenger, men den finnes også i marineblå.
Du kan også stramme ved midjen men jeg syntes ikke at det er så fint på akkuratt denne type jakke da, men det er bare min mening da.
  

 

Q: Hva syns du ?